keskiviikko 21. elokuuta 2013

Lilasta Suomen muotovalio

Harvassa ovat päivitykset tässä blogissa ja perässäkin laahaavat vaikka kuinka paljon. Muutama puoliksi kirjoitettu teksti on tallessa, joista toisessa olen kirjoittanut löwcheneillä(kin) esiintyvästä endokardioosista, eli sydämen läppäviasta. Joku varmasti ajattelee, että "taas se kirjoittaa sairaista leijonista, eikö sillä ole mitään muuta kerrottavaa". No mutta tällä kertaa on! Sydänsairauksiin palataan myöhemmin.

Lilasta tuli 13.7.2013, Oulun kansainvälisessä koiranäyttelyssä Suomen muotovalio. Tuomarina leijonilla oli Gabriela Veiga Portugalista, joka arvoi Lilan VSP:n arvoiseksi, kera SERTIn ja CACIBin. Joten kahden vara-sertin jälkeen kolmas yrittämä toden sanoi. Tavoite Lilan kohdalla on näin saavutettu, mutta kolme CACIBia Suomesta on pistänyt miettimään, että josko kuitenkin kokeiltaisiin saada ne pari puuttuvaa jostain ulkomailta. No tätä pitää vielä miettiä - todennäköisesti pitkään ja hartaasti - minä kun olen tähänkin kovasti tyytyväinen.

Tokihan uudesta valiosta piti edustuskelpoinen kuva saada. Onneksi keli suosi näyttelyn jälkeenkin ja kaunis paikka löytyi ihan vierestä. Siispä koira Minnan käsiin ja kamera omiin. Tässä tulos...

virallinen "valio-pönötys"

ja sitten se "ei niin virallinen"




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti