maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kikin ensimmäinen näyttely

Aika pikkuisen pennun kanssa menee kuin siivillä ja yhtäkkiä huomaat, että eihän se enää niin pieni olekaan. Ensimmäistä näyttelyäkin piti alkaa miettimään ja mikäpä muukaan debyyttiin sopisi paremmin kuin perinteikäs Whippet-Harrastajien erikoisnäyttely. Kesän ehdottomasti parhaassa tapahtumassa näyttelytoimikunta tekee vuodesta toiseen upeaa työtä ja mahtavien puitteiden lisäksi paikalla on aina uskomaton määrä kauniita koiria ja mukavia ihmisiä. Tunnelmaa ei voita mikään! Tänä vuonna sääkin suosi ja aurinko paistoi sopivasti pilvien raosta lämpötilan jäädessä siedettävään n. 20°c. Pieniä narttupentuja oli tuomari Wim Wirsman kehään ilmoitettu 10 kappaletta. Neljä näistä oli Kikin pentue siskoja. 

Ennen kehää Kiki itselleen tyypilliseen tapaan riehui, pomppi ja kävi moikkaamassa kaikki mahdolliset koirat sekä ihmiset, jakaen auliisti kielipusuja jokaiselle jonka lähelle vain pääsi. Pikkuisen alkoi jo jännittää, että mitäköhän koko esiintymisestä tulee. Hieman yllättäen kehässä kuitenkin käyttäydyttiin suhteellisen mallikkaasti ja muutama kenguruloikkaa lukuun ottamatta, jopa liikkeet pystyttiin arvostelemaan. Tuloksena PEN2 ja KP!! Arvatenkin olin kovin onnellinen tuloksesta ja arvostelun luettuani suorastaan säteilin. 

"Almost 6 months. Well built and balanced puppy. Very typical head, good teeth. Lovely long neck. Well angulated in front and rear. Nicely filled up in front. Good top- and underline for age. Good bone and feet. Moves well from all sides. Well presented."

Kehän jälkeen kuvasimme koko paikalla olleen pentueen ja löytyihän sieltä edustuskelpoinen kuva myös rasavillistä neidistä. 

Kiki hieman alle 6 kuukautta vanhana

Kiitos vielä kaikille näyttelyä järjestämässä olleille, teitte hienoa työtä! Kiitokset myös Kikin kasvattajalle Jaanalle. Erityisen mukavaa oli nähdä koko pentue omistajineen. Otetaanhan ensi vuonna uusiksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti