lauantai 23. kesäkuuta 2012

Hyviä tekosyitä

Viimeisestä kirjoituksesta onkin jo vierähtänyt tovi ja välillä mietinkin, että oliko koko blogin perustamisessa mitään järkeä. Nytkin tuolla tallennetuissa, mutta ei julkaistuissa teksteissä makaa puolikas kirjoitus whippettien erkkariviikonlopusta Mustialassa. Sen kyllä jossain vaiheessa julkaisen, sillä viikonloppu oli niin ihana ja antoisa kurjasta säästä huolimatta!

Lisäksi suunnitelmissa on kirjoittaa pohdintaa muutamilla löwcheneillä esiintyneestä epilepsiasta ja selittämättömistä kohtauksista, joissa koira romahtaa äkillisesti ilman mitään näkyvää syytä toipuakseen omaksi itsekseen kohtalaisen nopeasti. Jälkimmäinen teksti kuitenkin vaatii oikean ajan ja täyden keskittymisen. Nyt siihen ei vain yksinkertaisesti ole ollut mahdollisuutta. Mutta kun sen kirjallisesti olen nyt  luvannut kirjoittaa, niin toimikoon se positiivisena pakottimena minulle.

Parin viikon raskas työkeikka on toimittanut hyvää tekosyyn virkaa päivitysten osalta ja kuinkas ollakaan Juhannuskin sujuu töiden merkeissä, joten tulevat päivitykset saavat vielä odottaa.


Hauskaa Juhannusta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti